Estètica Avançada

Al nostre centre valorem molt la innovació i els estudis científics comprovats per això apostem per als tractaments dels nostres clients les darreres tecnologies en Estètica avançada i així poder aconseguir bons resultats en tractaments corporals i facials d’última generació de forma eficaç segura i professional amb el màxim respecte al cos i la salut.

La nostra tecnologia

LPG Endermologie®

Natural i sense dolor, ofereix resultats visibles immediatament i sense efectes secundaris. Tecnologia Made in France que estimula amb delicadesa la pell per reactivar l’activitat cel·lular adormida. 200.000 persones cada dia escullen aquesta tecnologia al món.

Veure Tractaments LPG

Radiofreqüència

Tècnica utilitzada en medicina estètica per combatre la flacciditat i la cel·lulitis i que consisteix en l’aplicació de radiacions electromagnètiques que provoquin l’escalfament de les diferents capes de la piel.

Més info

Electroestimulació

L’electroestimulació és una tècnica molt utilitzada en estètica, utilitzada principalment per combatre la flacciditat. Funciona produint a la zona on s’aplica contraccions musculars, produint així un efecte d’entrenament muscular.

Més info

Pressoteràpia

Sistema de compressió controlada que funciona amb bombes d’inflar. Es realitza introduint les extremitats cobrint les cames i glutis en una mena de botes, en què amb un compressor s’insufla aire a pressió de forma dosificada, i depenent de les necessitats de cada pacient i la possibilitat de personalitzar-los segons els requeriments del pacient.

Més info