LPG Endermologie®

Tecnologia Made in France que estimula amb delicadesa la pell per reactivar l’activitat cel·lular adormida.
Natural i sense dolor, ofereix resultats visibles immediatament i sense efectes secundaris.
200.000 persones cada dia
escullen aquesta tecnologia al món.

Tratamientos faciales y corporales

100% Natural

ENDERMOLOGIE®

La diferència a través del natural.

A diferència de moltes de les tècniques disponibles al mercat, LPG® endermologie proposa una alternativa 100% natural: estimular l’activitat cel·lular adormida al cor de la nostra pell per lluitar contra tota manifestació antiestètica (arrugues, pell flàccida, greix resistent, pell de taronja, etc…). L’estimulació mecànica de les cèl·lules, anomenada endermologie®, permet reactivar els processos de despertar, de forma natural i sense dolor.

El ritual de bellesa antienvelliment eficaç i natural

Des de fa més de 30 anys, LPG® posa a disposició dels homes i dones preocupats per la seva estètica i exigents amb la seva salut aparells de tecnologia punta a l’alçada de les seves expectatives.

Els tractaments endermologie®, tan recomanats com una dieta equilibrada o una activitat esportiva regular, envien a les cèl·lules estímuls que actuen com a «empenyes» que l’ajuden a funcionar de forma òptima. Integrar endermologie® en el seu mode de vida és optar per una higiene de vida intel·ligent i responsable amb l’objectiu de preservar el cos i la cara dels estralls del temps.

Rostre

 En actuar com un autèntic fitness per a la pell, les vàlvules motoritzades desperten la síntesi natural de les substàncies essencials per a la joventut. Aquesta estimulació cel·lular permet als fibroblasts (cèl·lules de la joventut) reactivar la seva producció de col·lagen (fermesa), elastina (flexibilitat) i àcid hialurònic (volum i hidratació), que es troben presents a la nostra pell de forma natural.

Tractaments Facials

Tractaments Localitzats

 • Davant, arrugues de la mirada, ulleres i bosses, boca, papada, oval, coll, escot, mans.

Tractaments Clàssics

 • Lluminositat: Exfolia amb suavitat i reactiva la microcirculació per unificar el to i millorar la lluminositat de la pell.
 • Detox: Drena les toxines i «reoxigena» la pell per a una pell purificada i lluminosa.
 • Escot i bust: Redensifica els teixits, omple les arrugues i reafirma la pell per a un escot molt més llis.
 • Antiedat voluminitzador, reafirmant i afinant: Harmonitza els volums del rostre, torna la densitat a la pell i omple des de l’interior les arrugues, tant petites com grans.sterior las arrugas, tanto pequeñas como grandes.

Tractaments Predefinits

 • Pell renovada: Neteja en profunditat el rostre i el coll amb una doble exfoliació mecànica i química per aconseguir una pell més sana i lluminosa i uns trets més descansats.
 • Rejovenidor: Unifica el to de la pell, redueix els porus i allisa les arrugues del rostre i del coll per a un autèntic efecte pell nova.
 • Regeneració cel·lular: Drena les toxines, il·lumina la pell, afina el gra de la pell alhora que omple les arrugues de rostre, coll i mans
 • Mirada i Llavis Sublim: Allisa les arrugues del contorn d’ulls i de la boca, eleva les parpelles per obrir la mirada i redensifica els llavis.

Cos

En actuar simultàniament sobre les acumulacions de greix rebels i la qualitat de la pell (fermesa, aspecte de pell de taronja), la nova patent (corró i vàlvula motoritzats juntament amb una aspiració seqüencial) permet a la tecnologia corporal actuar directament sobre els adipòcits presents a la hipodermis (cèl·lules de l’aprimament) i sobre els fibroblasts presents a la dermis (cèl·lules de la joventut). Tractament complet que posa fi al dilema: primesa o fermesa?

Tractaments Corporals

Mujer: Brazos, espalda, cintura, vientre, cartucheras, glúteos, muslos, interior de los muslos, rodillas y pantorrillas.

Hombre: Brazos, espalda, pectorales, cintura, vientre y muslos.

Tractaments Específics

 • Anticel·lulític: Elimina el greix localitzat, estimula els intercanvis circulatoris i reafirma per obtenir una pell més llisa, ferma i un cos més lleuger. Aquest tractament actua sobre tot tipus de cel·lulitis (adiposa, aquosa i fibrosa).
 • La mare jove: Se centra en les zones “crítiques” (ventre, cintura, natges, cuixes) per recuperar una silueta harmoniosa després de l’arribada del nadó, proporcionant alhora una veritable sensació de benestar.

Tractaments Predefinits

 • Detox: Activa els intercanvis circulatoris per actuar sobre la retenció de líquids i drenar les toxines: la pell es «reoxigena». Per a un efecte dinamitzant i una sensació de lleugeresa immediats.
 • Relaxació: Relaxa les zones de tensió muscular, elimina l’estrès i aporta una sensació profunda de relaxació. Per a lequilibri de cos i ment.
 • Regeneració cel·lular: Drena les toxines, il·lumina la pell, afina el gra de la pell alhora que omple les arrugues de rostre, coll i mans
 • Endermopuntura: Tractament d’excepció que actua alhora sobre l’adipòcit (cèl·lula aprimant), el fibroblast (cèl·lula de la joventut) i sobre l’entorn per a una eficàcia màxima. Afina les formes i suavitza l’aspecte de la cel·lulitis.

ENDERMOWEAR LPG®
Tecnologia Patentada

Endermowear LPG® és un teixit tècnic exclusiu que permet una actuació profunda i una visibilitat òptima dels teixits durant els tractaments endermologie®. Aquest vestit personal, lleuger i transpirable per a la pell permet sentir amb més intensitat i garanteix una comoditat de tractament òptima.

A la darrera tecnologia

Alliance Premium

Demanar cita