Què és el benestar?

Per a Yolanda Morillo el benestar consisteix a sentir-se bé per dins i per fora. Aconseguim proporcionar aquest benestar als nostres clients cuidant molt certs detalls els colors que ens envolten, les plantes i flors de l’entorn del nostre centre així com els detalls decoratius, els llums de sal, la música, les aromes, les espelmes, la llum, la temperatura, neteja i cura tovalloles i parament de treball… intentant sempre adaptar a cada circumstància personal i cada cabina o espai del centre aquests detalls.

El nostre interès es concentra que siguin rebudes en un entorn agradable i d’equilibri. Aportarem serveis de tractaments per al cos físic eficaços, de prestigi, segurs, respectuoses amb la salut, amb resultats basats en estudis científics. Utilitzarem tècniques manuals i naturals per adaptar-nos també de forma terapèutica a tenir cura de l’estat emocional, mental i energètic dels nostres clients si així ho necessiten i desitgen, utilitzant tècniques energètiques naturals com els olis essencials. Així com assessorament nutricional o d’estils saludables de vida per obtenir millors resultats globals. D’aquesta manera aconseguim cuidar l’interior i l’exterior dels nostres pacients.

Assessorament bellesa i maquillatge

Realitzem maquillatge utilitzant les millors tècniques per aconseguir resultats espectaculars, maquillatge de dia, de tarda, de nit, de festa, fumats i de núvia. Utilitzant el visatgisme i adaptant-nos a les necessitats i gustos de la nostra clienta. També realitzem assessorament per a persones que vulguin saber maquillar-se d’una forma natural, ràpida i fàcil traient-ne la millor versió i afavorint al màxim les seves faccions d’una manera senzilla però molt afavoridora.

Massatges terapèutics

Els massatges que es realitzen al nostre centre estan basats en oferir equilibri i relaxació tant a nivell físic com emocional solem realitzar-los amb bases vegetals d’olis sèsam, avellanes, ametlles, i olis essencials com a espígol cítrics com llimona, taronja etc… sempre tenint molt en compte el que volem aportar als nostres clients i allò que ells ens han sol·licitat. 

Reequilibri de Chakras
amb olis essencials

Este tratamiento como muy bien nos dice su nombre aporta equilibrio energético en el campo mental, emocional y energético. Testamos a través de kinesiología o de Radiestésia los chacras y dependiendo del resultado obtenido aplicaremos sobre las zonas o canales energéticos ciertos aceites esenciales que necesitaremos para equilibrar esa energía. Consiguiendo de esta forma el bienestar profundo y ofreciendo un tratamiento saludable dirigido al equilibrio del cuerpo y de la mente. 

Facials terapèutics

En aquests tractaments facials terapèutics s’utilitzen els olis essencials perquè a través de l’aromateràpia i per l’olfacte puguem arribar mentre treballem la pell a nivell facial, a diferents emocions agradables amb cítrics, encens, espígols, roses, etc… al màxim benestar sensorial mentre cuides la pell a través de les aromes.