“Cuidem de la teva bellesa interior i exterior, cuidem de tu”

Yolanda Morillo 

Fundadora i Directora

Yolanda Morillo Lancharro des de ben aviat va conèixer el món de la bellesa i de la cura personal des del seu propi entorn familiar la seva mare dirigia un centre de bellesa i sempre estava envoltada d’aquest entorn on les persones a part de tenir cura del benestar físic també gaudien d’un moment de cures personals i benestar.

Va emprendre els seus estudis al sector de l’empresa treballant a nivell de gestió empresarial, banca i com a responsable de l’administració i comptabilitat en diferents empreses durant 18 anys. Sempre va tenir clar que volia ser feliç treballant per donar el màxim del seu potencial com a ésser humà als altres. l’any 2010 decideix formar-se com a Terapeuta i formar-se com a Esteticista i Terapeuta combinant els seus estudis amb el seu treball d’Administració d’Empreses descobreix que la seva veritable vocació està en l’ajuda de la cura als altres. Sempre amb ganes d’aprendre, innovar, treballant amb les millors marques al sector i sobretot entenent la bellesa de forma global cuidant l’interior i l’exterior de la persona.

En 2 anys decideix emprendre i crear la seva pròpia empresa amb l’ajuda i el suport incondicional del seu marit. Construeixen una sala de cures terapèutiques on es treballa amb cosmètica natural fangs sals del mar mort i també aparells. Col·labora amb diferents marques d’alta cosmètica que sol·liciten els seus serveis, viatja com a formadora a altres centres de bellesa per impartir formacions a altres professionals i finalment decideix assentar el seu negoci a Piera on té l’oportunitat de dirigir ara a unes de les zones més cèntriques de la seva població el seu institut de bellesa. Actualment disposa d’aparellologia avançada de darrera generació per oferir als seus clients el millor i el més actual i eficaç del mercat.

Estem ampliant el nostre equip fent tècniques innovadores eficaces amb professionalitat, serietat sempre buscant l’excel·lència. La nostra filosofia sempre estarà basada en una cura personal interna i externa. Estudis personalitzats de cada situació i diagnòstics específics per a cada cas en particular. Cuidant al màxim de l’atenció als nostres clients, excel·lent tracte perquè quan surtin del nostre centre de bellesa i benestar recordin sempre allò que els hem fet sentir havent aconseguit oferir-los el que ells necessitaven.

 

ELS NOSTRES SERVEIS

FACIAL

Diagnòstic personalitzat facial
Tractaments anti acne
Higiene dermofacial
Tractament antiedat
Tractament facial de luxe Timeless Prodigy
Facial probiome pell àcids skeyndor
Facial vit C antioxidant il·luminador
Facial Retinol VIT A regenerador
Facial correctiu antiarrugues
Facial oxigen
Facial Global Lift reafirmant
Facial Àcid Hialurònic
Facial ultrahidratant aquaterm probiòtics
Tractament de Contorn ulls
Depilació Làser
Depilació Cera
Micropigmentació
Extensió pestanyes
LPG
Radiofreqüència
Assessorament Bellesa i Maquillatge

CORPORAL

Depilació Làser
Depilació Cera
LPG
Radiofreqüència
Pressoteràpia
Electroestimulació
Massatges Terapèutics
Reequilibri Xacres amb olis essencials

Xec Regal

Regala una experiència única als més estimats

Contacta

Els nostres clients

L’opinió dels nostres clients és molt important.

Yolanda és una gran professional i millor persona. Li agrada la feina ben feta i sobretot el benestar dels seus clients/es. Un se sent com a casa i això cal valorar-ho molt avui dia.

Rosa Maria H.

Un tracte molt professional, personalitzat i tot el que m’he fet sempre amb grans resultats. Aparatologia, productes etc sempre d’última tecnologia i avançats, buscant el millor per donar el millor servei i mimar-nos. Us encantarà tot, és una gran professional que fa tot amb afecte i cura.

Aure R.

Un excel·lent tracte, passes una bona estona sentint-te que et cuiden i que ets com a casa. Yolanda sempre està disposada a ajudar-te i aconseguir fer realitat allò que necessites. Felicitats per la teva dedicació.

Anna V.

És un lloc on el tracte és molt professional ho recomano 100% tornaré a repetir, tota l’estona estan per tu absolutament, molt recomanable ja calia un lloc així a Piera 😊.

Esperanza D.

Gran professional que t’atén amb un tracte excel·lent, proper i de confiança, el tractament m’encanto, el lloc és preciós i les marques que utilitza de les millors.

Raquel Q.

Recomano molt aquest centre d’estètica. Yolanda no és només una fantàstica persona sinó també una gran professional, sap molt de tot i fa tots els serveis amb molta cura i afecte. No deixo que ningú més depili les celles 🙂 A més a més té productes molt bons.

Rosa G.